Skip navigation
Главная
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
Году выпуска
Автору
Названию
Ключевому слову
Последние поступления
Частые вопросы
Топ 10 публикаций
Топ 10 авторов СумГУ
Статистика
Справка
Войти
Мой архив
Получать обновления
на email
Редактировать профиль
SumDU Repository
Просмотр по автору Marynin, A.
Показаны результаты 1 - 5 из 5
Год выпуска
Название
Автор(ы)
Тип
Просмотров
Загружено
2022
Determining the medical and biological safety of meat-containing polycomponent products based on regional raw materials
Pasichnyi, V.
;
Tischenko, V.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Marynin, A.
;
Moskaluyk, O.
;
Geredchuk, A.
Article
856339
75100
2021
Determining the nutritional value and quality indicators of meat-containing bread made with hemp seeds flour (Cannabis sativa L.)
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Pasichnyi, V.
;
Tischenko, V.
;
Marynin, A.
;
Shubina, Y.
;
Strashynskyi, I.
Article
205553679
685403217
2020
The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Pasichnyi, V.
;
Marynin, A.
;
Tischenko, V.
;
Strashynskyi, I.
;
Kyselov, O.
Article
3357835
6218591
2021
The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Tischenko, V.
;
Pasichnyi, V.
;
Shubina, Y.
;
Kyselov, O.
;
Marynin, A.
;
Strashynskyi, I.
Article
659317629
-1187352373
2022
Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages
Pasichnyi, V.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Tischenko, V.
;
Marynin, A.
;
Shubina, Y.
;
Svyatnenko, R.
;
Haschuk, O.
;
Moroz, O.
Article
78459047
163197503
Текущие фильтры:
×
Сортировать по:
году выпуска
названию
дате поступления
В порядке:
возрастания
убывания
Результатов на странице
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Перейти к: